Itineraris

ITINERARIS INTEGRATS PER A LA INSERCIÓ SOCIOLABORAL DE PERSONES EN SITUACIÓ O RISC D’EXCLUSIÓ SOCIAL – XARXES

AVANT compta des de l’any 2020 amb el programa d’Itineraris Integrats per a la Inserció Sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social cofinançat per la Unió Europea a través de el Programa Operatiu de Fons Social Europeu (FSE) de la Comunitat Valenciana 2014-2020.
El projecte està dissenyat per reforçar la recerca laboral de persones que s’enfronten a dificultats socials concretes. La nostra tasca, queda emmarcada en els objectius de potenciar i facilitar l’ocupabilitat de les persones participants, atenent les necessitats particulars, sense oblidar-nos del seu entorn familiar ni de qualsevol àrea vital que es puga veure afectada per l’exposició continuada a una situació d’atur.
La nostra entitat, aposta per l’execució d’uns itineraris que potencien l’autonomia personal i basats en la dotació d’eines de recerca de feina actualitzades.
L’entitat compta amb un equip professional especialitzat en l’atenció de persones amb problemes de conductes addictives, que es troben situació d’exclusió social sent aquest el públic objectiu a què es dirigeix ​​el projecte.
Com a agents de canvi, compromeses amb la millora de l’benestar integral de les persones, esperem augmentar les possibilitats d’ocupació al costat dels i les participants de forma dinàmica i adaptada a l’context actual.